Personvern Og Sikkerhet

ditt personvern

helt forpliktet til å beskytte personvernet til våre besøkende og kunder. Vi er kunder av andre nettsteder også, og fullt ut forstår og respekterer viktigheten av personvern på Internett. Vi vil ikke utlevere informasjon om våre kunder til tredjeparter, bortsett fra der det er en del av å tilby en tjeneste for deg - f.eks legge til rette for et produkt å bli sendt til deg, gjennomføre kreditt og andre sikkerhetskontroller og i forbindelse med kundeundersøkelser og profilering eller hvor vi har din tillatelse til å gjøre det.

ditt samtykke

Vi vil ikke selge ditt navn, adresse, e-postadresse, kredittkortinformasjon eller personlig informasjon til noen tredjepart uten din tillatelse, men vi kan ikke være ansvarlig eller ansvarlig for handlingene til tredjeparts nettsteder som du kan ha tilknyttet, eller vært rettet til Premier Football nettstedet.

Kommunikasjon og markedsføring

Hvis du har gjort et kjøp fra vår butikk kan vi ved behov oppdatere deg på de nyeste produkter, nyheter og spesialtilbud via e-post. Du vil også få mulighet til å motta slik kommunikasjon fra oss og utvalgte tredjeparter

har muligheten til å velge bort å motta markedsføringsmeldinger fra oss og / eller utvalgte tredjeparter. Hvis du ikke ønsker å fortsette å motta markedsføring fra oss og / eller utvalgte tredjeparter bør du velge dem bort ved å gå til 'Dine opplysninger "i" Din konto "på nettstedet.

Beskytte sikkerhet

Vi kan bruke personlig informasjon gitt av deg for å gjennomføre nødvendige anti-svindel sjekker. Personlig informasjon som du oppgir kan utleveres til en kreditt referanse eller forebygge svindel byrå, som kan ta vare på denne informasjonen. Dette gjøres kun for å bekrefte din identitet - en kredittsjekk er ikke utført og kredittvurdering er upåvirket.

Kontrollere Detaljer

Hvis du ønsker å bekrefte opplysningene du har sendt inn til kan du gjøre det ved å kontakte oss. Våre sikkerhetsrutiner gjør at vi kan be om legitimasjon før vi avsløre informasjon. Dette legitimasjon kan ta form av e-postadresse og passord sendes ved registrering. Du må derfor holde denne informasjonen trygt som du vil være ansvarlig for handlinger som vi tar som svar på en forespørsel fra noen som bruker din e-postadresse og passord. Vi vil sterkt anbefale at du ikke bruker nettleserens passord minnefunksjon som det ville tillate andre mennesker bruker terminal tilgang til din personlige informasjon.