Latest Blogs

Rss
Published In: Basketball Trøye Swingman Hits: 4 Comment: 0

Leter du etter et mer autentisk utseende til NBA jerseyen din? Swingman jerseys er det fineste og rimeligste alternativet du finner! Vår samling av Basketball Trøye Swingman er det perfekte mediumet mellom autentiske og replika jerseys. Bla gjennom vårt store utvalg av NBA Swingman jerseys og finn en flott ny jersey fra alle dine favoritt NBA-spillere! Jerseys er tilgjengelig i både voksne menn og barns ungdomsstørrelser, slik at du kan finne den rette for enhver fan der ute. Kan du ikke finne din perfekte jersey? Vi tilbyr også tilpassede Swingman jerseys, slik at du kan lage en med ditt navn og favorittnummer på baksiden!

Read more
Published In: Billige Basketball Drakter Hits: 8 Comment: 0

I begynnelsen av desember 1891 instruerte Luther Gulick, leder av utdanningsavdelingen ved skolen for kristne arbeidere (nå Springfield College) i Springfield, Massachusetts, undervisningslærer James Naismith for å finne et nytt spill for å underholde skolens idrettsutøvere i vintersesongen . Med en vanlig fotballkamper, samlet Naismith sin klasse på 18 unge menn, utnevnt kapteiner av to ni-spillersteam, og introduserte dem til spillet Basketball (deretter to ord). Naismith, som hadde skissert 13 opprinnelige regler, sendte skolevaktmesteren for å finne to bokser som skulle festes til balkongreling på motsatte sider av gymnasiet, hvor de skulle tjene som mål. Skolevaktmesteren fant imidlertid bare to halvbushel ferskenkurver, og spillet ble spilt med disse.

Read more
Published In: Billige Basketball Drakter Hits: 6 Comment: 0

Hvem er favoritt NBA-spilleren? Det er ingen tvil om at Kobe Bryant som bærer NO.24 NBA jerseys av Lakers. NBA tjenestemenn annonserte Billige Basketball Drakter salgsliste 09-10 sesongen. Det viser at Kobe Bryant alltid er på toppen av listen siden i fjor. Fans elsker Kobe mest kan vises ved salget av sin NBA jersey.

Read more
Published In: Basketball Trøye Swingman Hits: 10 Comment: 0

Basketball uniformer bare legge til spenningen av spillet. NBA-spillere er generelt kjent med sportsfarger som kan beskrives som den rette balansen mellom subtilitet og livsstil. Jerseys er utformet med hensyn til bekvemmelighet også. Du har kanskje lagt merke til at de øvre halvdelene av basketballuniformene alltid er ermeløs - det er bare fordi de må løfte opp hendene for å sette ballene i kurven. Selv kortere ermer ville ha oppført seg som en hindring der.

Read more
28 Sep / 2017

Typiske basketballsett

Published In: Billige Basketball Drakter Hits: 8 Comment: 0

Spill har alltid vært menneskets lidenskap. Og fortsatt er det! Og et slikt lidenskapelig spill som er mest spilt er det evig grønne basketballspillet. Du vil kreve mange ting før du begynner med dette spillet. Basketball spill spilles i en innendørs basketballbane. Det ville være en kurv i begge enden av basketballbanen. Basketball spill er et innendørs spill, men i noen tilfeller blir det også spilt som et utendørs spill. Men profesjonelt basketballspill er alltid en innendørs sport.

Read more
30 Aug / 2017

Typiske basketballsett

Published In: Billige Basketball Drakter Hits: 7 Comment: 0

Spill har alltid vært menneskets lidenskap. Og fortsatt er det! Og et slikt lidenskapelig spill som er mest spilt er det evig grønne basketballspillet. Du vil kreve mange ting før du begynner med dette spillet. Basketball spill spilles i en innendørs basketballbane. Det ville være en kurv i begge enden av basketballbanen. Basketball spill er et innendørs spill, men noen ganger blir det spilt som et utendørs spill også. Men profesjonelt basketballspill er alltid en innendørs sport.

Read more